Az oldal sütiket használ, a teljes felhasználói élményért kérem engedélyezze a használatát
Termékek Menü

Vásárlási tájékoztató

Vevőszolgálat:

Cégnév: Beadtex Kft.
Cím: 4025 Debrecen, Széchenyi u 4. - Gyöngy és Bizsu Bolt
Telefon (üzlet): 0652311736
E-mail cím: monper.gyongybolt@gmail.com 
Weboldal címe: www.gyongyom.hu
Adószám: 24191395-2-09
Cégjegyzékszám: 09-09-023973
Bankszámlaszám: 10918001-00000030-33670008
Kapcsolattartó neve: Héder Viktória
Telefonszáma: 06301906222

Szállítási módok

Házhozszállítás futárszolgálattal - előre fizetéssel - 990 Ft

Csomagját a Csomagpiac munkatársai fogják kiszállítani Önnek, a futár a megadott mobiltelefonszámon jelzi az érkezését.
A megrendelés értékét előre, banki átutalással, vagy Paypal-on keresztüli bankkártyás fizetéssel tudja kiegyenlíteni.  

Várható kézbesítési idő: rendelés feladását követő munkanapon 8:00 és 18:00 között

 
Házhozszállítás - futárnak fizetéssell Költség: 1.190 Ft

Csomagját a Csomagpiac futárszolgálat munkatársai fogják kiszállítani Önnek, a futár a megadott mobiltelefonszámon jelzi az érkezését. A futárnak kell kifizetni a megrendelés értékét, ezt követően a küldemény azonnal átadásra kerül.

Várható kézbesítési idő: rendelés feladását követő munkanapon 8:00 és 18:00 között

 
Személyes átvétel (4025 Debrecen Széchenyi utca 4 - Gyöngy és Bizsubolt) 
Költség: 0 Ft

Ön kényelmesen otthonról összeállítja a kívánt termékeket, mi a boltban összekészítjük. A rendelés leadását követő egy munkanapon belül megkeressük, hogy van-e elegendő termék raktáron illetve értesítjük, amint a megrendelését összeállítottuk majd átveheti azt a Debrecen, Széchenyi u 4 szám alatti boltunkban.
Várható összekészítési idő: 1 munkanap

Fizetési módok:

Banki átutalás

A megrendelés ellenértékét banki átutalás útján is rendezheti. A rendelés leadását követő egy munkanapon belül megkeressük, hogy a megrendelt termékek a megrendelt mennyiségben elérhetőek-e raktárról. Ezt követően a szállítási költséggel növelt megrendelés összegét előre kell átutalni a Beadtex Kft részére.

Az átutaláshoz szükséges adatok:

Kedvezményezett bankja: Unicredit Bank
Kedvezményezett neve: Beadtex Kft
Bankszámlaszám :10918001-00000030-33670008
Közlemény: Rendelés azonosítója

PayPal számla - Bankkártyás fizetés

A PayPal a világ legismertebb és legbiztonságosabb online fizetési megoldása.
A szolgáltatás segítségével bárki rögtön kifizetheti vásárlása értékét PayPal hozzáférésével vagy bankkártyájával.

Személyesen - Készpénzes fizetés (Debrecen Széchenyi utca 4)

A megrendelt termékek értékét személyesen is kifizetheti az üzletünkben alábbi címen: 4024 Debrecen, Széchenyi utca 4.

Nyitvatartási idő:

Hétfő - Péntek: 09:00-18:00
Szombat: 09:00-14:00
Vasárnap: Zárva

Általános szerződési feltételek / vásárlási feltételek

Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban ÁSZF) a Beadtex Kft.(Debrecen,Piac utca 66 4/18 a társaságot nyilvántartásba vevő cégbíróság megnevezése: Debrceni Törvényszék Cégbírósága, mint Cégbíróság, Cg: 09-09-023973, a továbbiakban: Üzemeltető vagy Kft.) által üzemeltetett http://www.varroda-debrecen.hu illetve http://www.varrodadebrecen.hu oldalon elérhető online felület (Szolgáltatás) igénybe vevője (Felhasználó vagy Ön) általi használatának feltételeit tartalmazza. A regisztráció során tett kifejezett nyilatkozattal továbbá a Szolgáltatás használatával a Felhasználó és a Beadtex Kft. között, távollévők közötti online szerződés jön létre.

Ezen jogviszonyban a Beadtex Kft. az Üzemeltető, míg a Szolgáltatás igénybeevője a Felhasználó. A felek között a szerződés ráutaló magatartással jön létre, amely szerződés nyelve magyar. A szerződést külön nem iktatjuk, ezért utólag nem hozzáférhető. A szerződés létrejöttének feltétele a sikeres regisztráció és az Általános Szerződési Feltételek elfogadása, melynek rendelkezéseit a Felhasználó magára nézve kötelezőnek fogadja el.

A Beadtex Kft, mint a www.gyongyom.hu online reklámfelület üzemeltetője, fenntartja magának a jogot a jelen ÁSZF egyoldalú módosítására. Amennyiben az ÁSZF módosításra kerül, úgy erről a tényről honlapunkon tájékoztatás kerül elhelyezésre és mindig a hatályban lévő érvényes ÁFSZ található honlapunk e célra szolgáló felületén.

Az Üzemeltető által működtetett honlap szolgáltatásai elérhetőek mindazok számára, akik sikeresen regisztráltak, természetes személyek vagy gazdálkodó szervezetek, akiknek jogképességük és cselekvő képességük korlátozva nincs. A regisztrációval a Felhasználó elismeri, hogy:

 • 18. életévét betöltötte és cselekvőképes személy, vagy
 • gazdálkodó szervezet képviselője, vagy
 • 14. életévét betöltött kiskorú személy, akinek regisztrációjához nagykorú törvényes képviselője hozzájárulását adta, illetve saját keresetével önállóan rendelkezik
 • és minden esetben saját maga vagy az általa képviselt gazdálkodó szervezet nevében valós felhasználói adatait, illetve elérhetőségei megadásával regisztrál.

Adatvédelem

Beadtex Kft. tiszteletben tartja és biztonságosan őrzi a Felhasználó személyes adatait. A regisztráció során megadott adatokat bizalmasan kezeli, a mindenkor hatályos adatvédelemről szóló törvény rendelkezéseire figyelemmel és csak saját promóciós kampányainak keretében használja fel, harmadik személynek nem adja át.

Hatóságok részére csak a vonatkozó adatvédelmi rendelkezéseknek megfelelő keretek között teszi hozzáférhetővé. A magyar adatvédelmi rendelkezéseknek megfelelően az Üzemeltető esetenként köteles együttműködni a helyi, országos vagy nemzetközi hatóságokkal, amelyek megkeresésére az Üzemeltető köteles a szükséges és a Felhasználóról tárolt adatokat, információkat kiadni.

A szerződés tárgya

A szerződés tárgya a Beadtex Kft. által üzemeltetett online felület Felhasználó általi igénybevétele, amelyen az www.gyongyom.hu weboldalt a magyarországi potenciális vásárlókat elérési szándékkal termékeket forgalmazó Beadtex Kft (Forgalmazó/Eladó) (székhely: 4025 Debrecen, Piac utca 66 4/18, Cg: 09-09-023973, Asz: 24191395-2-09 termékeit tudja a Felhasználó megvásárolni.

A megrendelt termékekkel kapcsolatos garanciális kötelezettségeket az eladó teljesíti, amelynek igénybevételéhez és bonyolításához a Beadtex Kft minden regisztrált Felhasználó részére segítséget nyújt. A Forgalmazó és a Felhasználó közötti szerződés akkor tekinthető megkötöttnek, ha a Felhasználó/Megrendelő által e-mail útján eljuttatott megrendelést az Üzemeltető visszaigazolta.

A termék ára

A weboldalon található termékek mellett feltüntetett ár, a termék ára, amely nem tartalmazza a szállítási költséget. Az eladási ár az adott pillanatban, illetve akciós termékek esetén, a weboldalon meghirdetett ideig érvényes és csak akkor válik véglegessé, ha azt az Üzemeltető a megrendelést követően visszaigazolja. A termék végleges ára az az ár, amely a megrendelés visszaigazolásában megadásra került. A Forgalmazó az árváltozás jogát a megrendelés visszaigazolásig fenntartja.

A termék teljes vételára minden esetben az Beadtex Kft illeti meg amely megfizetése ellenében arról az eladó számlát bocsájt ki.

Az árakat forintban adjuk meg. Az árak az ÁFA-t tartalmazzák

Szállítási feltételek

Az Beadtex Kft. által forgalmazott és megrendelt termékeket a Felhasználó/Vevő fizetési teljesítését követő 5 munkanapon belül kézbesíti, munkanapokon 8-17 óra közötti időszakban.

Amennyiben ezen időszakban a csomag átvételére jogosult személy nem tartózkodik a megadott szállítási címen, a kézbesítő futár a rendelés leadásakor megadott mobiltelefonszámon megkeresi a vevőt, egyeztet a legközelebbi lehetséges kiszállítás idejéről és helyszínéről. Az át nem vett csomagok szállítási költségét a Felhasználó/Vevő köteles viselni.

A szállítási díjakról a honlap erre a célra szolgáló felületén adunk pontos tájékoztatást. A szállítási díjtételek meghatározása szállítási cím, valamint a fizetés módja alapján kerül megállapításra.

A regisztráció és a megrendelés, valamint a díjfizetés menetéről honlapunk erre vonatkozó felületén pontos tájékoztatást adunk.

Az Üzemeltető, mint közvetítő szolgáltató felelőssége

Az Üzemeltető semmiféle felelősséget nem vállal az általa fenntartott honlapon megjelenő, nem tőle származó felhívásokkal, ajánlatokkal és az ezek alapján létrejött szerződésekkel vagy valamely szerződés létrejöttének elmaradásával kapcsolatban.

Az Üzemeltető a jogviták rendezésében lehetőséget biztosít arra, hogy a honlap segítségével, szerződéses jogviszonyba lépő felek, jogvitáikban a honlap segítségével egymást elérjék és jogvitáikat – lehetőség szerint – a honlap igénybevételével, egymás között rendezzék.

Az online felületen elérhető tartalmat, szükség esetén a Felhasználó köteles archiválni.

Az Üzemeltető nem felel a vis maior-ból eredő vagy egyéb, az irányításán kívül eső események okán bekövetkezett károkért, ideértve, de nem kizárólagosan

 • www.gyongyom.hu weboldal használatából vagy üzemzavarából,
 • az adatok bárki által történő megváltoztatásából,
 • az információtovábbítási késedelemből,
 • vírusok által okozott,
 • szoftver hibából, internetes hálózat hibájából, egyéb technikai jellegű hibából,
 • vonal, vagy rendszerhibából adódó károkért.

Elállás joga

Elállási/Felmondási jog Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől. Hasonlóképpen, ha a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetén a szerződés teljesítése megkezdődött, Ön jogosult 14 napon belül indokolás nélkül felmondani a szerződést. Az elállási/felmondási határidő az a szerződés megkötésének napjától számított 14 nap elteltével jár le. Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni az alábbi címre: monper.gyonybolt@gmail.com. Ebből a célból felhasználhatja a mellékelt elállási/felmondási nyilatkozat-mintát is. 
Ön határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási felmondási nyilatkozatát.

Elállási/Felmondási nyilatkozatminta
(csak a szerződéstől való elállási/felmondási szándék esetén töltse ki és juttassa vissza)
Címzett:

1

Alulírott/ak kijelentem/kijelentjük, hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az alábbi termék/ek adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében:

2

Szerződéskötés időpontja /átvétel időpontja:

3
A fogyasztó(k) neve:
A fogyasztó(k) címe:
A fogyasztó(k) aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén)

Az elállás/felmondás joghatásai

Ha Ön eláll ettől a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az Ön elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az Ön által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási költséget is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy Ön az általunk felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott.) A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha Ön más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Önt semmilyen többletköltség nem terheli. A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy Ön nem igazolta, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.”

„Ön köteles számunkra a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni. A határidő betartottnak minősül, ha 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket és a termék visszaküldésének közvetlen költségét Ön viseli.

A kellékszavatosság, a termékszavatosság

1. Kellékszavatosság
Milyen esetben élhet Ön a kellékszavatossági jogával?

Ön a Beadtex Kft hibás teljesítése esetén a vállalkozással szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet a Polgári Törvénykönyv szabályai szerint.

Milyen jogok illetik meg Önt kellékszavatossági igénye alapján?

Ön – választása szerint–az alábbi kellékszavatossági igényekkel élhet: Kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha az ezek közül az Ön által választott igény teljesítése lehetetlen vagy a vállalkozás számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna. Ha a kijavítást vagy a kicserélést nem kérte, illetve nem kérhette, úgy igényelheti az ellenszolgáltatás arányos leszállítását vagy a hibát a vállalkozás költségére Ön is kijavíthatja, illetve mással kijavíttathatja vagy – végső esetben – a szerződéstől is elállhat. Választott kellékszavatossági jogáról egy másikra is áttérhet, az áttérés költségét azonban Ön viseli, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a vállalkozás adott okot. 

Milyen határidőben érvényesítheti Ön kellékszavatossági igényét?

Ön köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított kettő hónapon belül közölni. Ugyanakkor felhívom a figyelmét, hogy a szerződés teljesítésétől számított két éves elévülési határidőn túl kellékszavatossági jogait már nem érvényesítheti. 

Kivel szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét?

Ön a Beadtex Kft vállalkozással szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét.

Milyen egyéb feltétele van kellékszavatossági jogai érvényesítésének?

A teljesítéstől számított hat hónapon belül a kellékszavatossági igénye érvényesítésének a hiba közlésén túl nincs egyéb feltétele, ha Ön igazolja, hogy a terméket, illetve a szolgáltatást a Beadtex Kft vállalkozás nyújtotta. A teljesítéstől számított hat hónap eltelte után azonban már Ön köteles bizonyítani, hogy az Ön által felismert hiba már a teljesítés időpontjában is megvolt.

2. Termékszavatosság

Milyen esetben élhet Ön a termékszavatossági jogával?

Ingó dolog (termék) hibája esetén Ön – választása szerint – az 1. pontban meghatározott jogát vagy termékszavatossági igényt érvényesíthet.

Milyen jogok illetik meg Önt termékszavatossági igénye alapján?

Termékszavatossági igényként Ön kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti.

Milyen esetben minősül a termék hibásnak?

A termék akkor hibás, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek vagy pedig, ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal.

Milyen határidőben érvényesítheti Ön termékszavatossági igényét?

Termékszavatossági igényét Ön a termék gyártó általi forgalomba hozatalától számított két éven belül érvényesítheti. E határidő elteltével e jogosultságát elveszti.

Kivel szemben és milyen egyéb feltétellel érvényesítheti termékszavatossági igényét?

Termékszavatossági igényét kizárólag az ingó dolog gyártójával vagy forgalmazójával szemben gyakorolhatja. A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén Önnek kell bizonyítania.

A gyártó (forgalmazó) kizárólag akkor mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól, ha bizonyítani tudja, hogy:

– a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyártotta, illetve hozta forgalomba, vagy
– a hiba a tudomány és a technika állása szerint a forgalomba hozatal időpontjában nem volt felismerhető vagy
– a termék hibája jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered.

A gyártónak (forgalmazónak) a mentesüléshez elegendő egy okot bizonyítania. Felhívom figyelmét, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és termékszavatossági igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthet. Termékszavatossági igényének eredményes érvényesítése esetén azonban a kicserélt termékre, illetve kijavított részre vonatkozó kellékszavatossági igényét a gyártóval szemben érvényesítheti.

Reklamáció

Az Üzemeltető szolgáltatásával, kapcsolatos panasszal vagy az Üzemeltető szolgáltatását érintő kérdésekben a Felhasználó az illetékes fogyasztóvédelmi hatóság eljárását kezdeményezheti. Panaszaival az alábbi szervekhez fordulhat:

 • Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság 1088 Budapest, József krt. 6. nfh@nfh.hu
 • Megyei Kormányhivatalok Fogyasztóvédelmi Felügyelőségei (a megyeszékhelyeken)
 • Békéltető Testületek (a megyeszékhelyen)
 • Fogyasztóvédők Magyarországi Egyesülete

Köszönjük, hogy elolvasta a feltételeinket, kellemes böngészést kívánunk!

Beadtex Kft

Facebook